Simniškis Arūnas Narauskas ir vėl išskrido į Norvegiją braškiauti

 Simniškis Arūnas Narauskas ir vėl išskrido į  Norvegiją braškiauti

Birželio 25 d. Arūnas Narauskas, Alytaus rajono specialiosios mokyklos mokytojas ir teatro studijos „Runa” režisierius, jau aštuntąją vasarą iš eilės išvyko dirbti į užsienį, šį kartą, kaip ir beveik visus kartus anksčiau, į Norvegiją braškių skinti, kitų darbų dirbti (tik vieną kartą pasirinkimas buvo Vokietija).

Tradiciškai į išlydėtuves išvakarėse, pas Arūną bute Simne, susirinko artimiausi šeimos nariai ir bendražygiai, kad pakeltų taurę už sėkmingą kelionę ir padėtų susidėti reikalingiausius daiktus ir vaišes. Bagažo svoris yra labai svarbus, todėl, kad tilptų į nustatytus parametrus, teko vis atlaisvinti ir atlaisvinti lagamino turinį.

Arūnas, niekada nestokojantis geros nuotaikos, džiaugiasi galimybe ir vėl gerą mėnesį „pailsėti kitaip”, o sugrįžęs rugpjūčio pradžioje, netrukus leisis į kitą kelionę – į Ameriką.

Tad linkime Tau, Arūnai, visada keliauti ir džiaugtis gyvenimu, tuo pačiu skleisti teigiamas emocijas ir gražų požiūrį į kasdienybę.

Danielius.net

Naujienos iš interneto

3 Komentarai

  • Atejo laikai,kad mokytojas turi vaziuoti I uzsieni uzsidirbti pinigu pragyvenimui.ir kada lietuviai atsibus?remind visus tik saves rurijam kiek tik imanoma

  • butu kuo džiaugtis vergaut svetimoms šalims

  • norit gerai gyvent, reik dirbt
    o ne pašalpas medžiotojų
    nerašykit debeliškų komentarų
    ultojai

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių