Radži pristato naują savo dainą “Mes žinom kaip yra”

 Radži pristato naują savo dainą “Mes žinom kaip yra”

Neseniai atlikėjas Radžis Aleksandrovičius išgyveno skaudžias netektis: Anapilin iškeliavo jo muzikinis tėtis Gintaras Zdebskis, taip pat atlikėjas neteko itin mylėto augintinio. Ir nors laikas buvo sunkus, atlikėjas sako, kad geriausia jam koncentruotis į darbus. Dėl to dainininkas pristato naują dainą ir skelbia būsimo turo per Lietuvą datas.

Naujausia Radžio daina vadinasi „Mes žinom, kaip yra“. „Kai mirė Gintaras Zdebskis, kuris sukūrė beveik visus mano kūrinius, reikėjo ieškoti, kas toliau padės man muzikiniame kelyje. Niekada negalvojau, kad važiuojant automobiliu išgirsiu naują savo dainą, kurią šiandien ir pristatau. Tiesiog išgirdau dainos demo versiją ir supratau, kad tai man skirta“, – pasakoja atlikėjas.

Muziką naujajam kūriniui parašė Eligijus Žilinskas, kuris dainą ir aranžavo. O tekstą parašė Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė, su kuria Radžis yra bendradarbiavęs ir anksčiau.

„Iš savo muzikos rėmų neišėjau, nors muzikos kūrėjas ir pasikeitė. Galima sakyti, turiu dar vieną „radžišką“ dainą. Šis kūrinys nereikalauja daug dėmesio, įsitempti, tačiau subalansuotas šokiams ir geram laiko praleidimui“, – apibūdino R.Aleksandrovičius.

Daina, kaip sako Radžis, apie du žmones, jų meilę ir apkalbas. „O juk visi mes mėgstame apkalbinėti“, – šypteli scenos veteranas, koncertuojantis jau 18 metų.

Premjeros proga atlikėjas nusprendė pasidaryti ir naują fotosesiją. O jai parinkta simboliška vieta – panevėžietis įsiamžino Panevėžio cukraus fabrike. „Fotosesija vyko administracinėse patalpose. Dirbo gausi koomanda, kuriai norėčiau padėkoti: fotografei Aistei Pranculienei, stilistei Justinai Butnorei, vizažistei Kamilei Steponavičiūtei. Visi šauniai padirbėjo, o aš esu labai patenkintas rezultatu“, – džiaugiasi Radžis.

Atsigavęs po G.Zdebskio bei savo mylimo augintinio netekčių, atlikėjas visą save nusprendė atiduoti darbui.

„Geriausiai sunkiose gyvenimo situacijose, po sukrėtimų žmonėms padeda veikla. Ne išimtis ir man. Todėl nusprendžiau skelbti koncertų turą po Lietuvą, kurio metu žadu aplankyti 12 miestų. Su komanda nusprendėme rengti mano pasirodymus iš karto po didžiųjų žiemos švenčių, kai koncertų pasiūla bus mažesnė“, – atvirauja iš Panevėžio kilęs atlikėjas.

Koncertų turo metu gerbėjai išgirs ne tik geriausius Radžio kūrinius, tačiau atlikėjas žada pristatyti ir naujas dainas. „Bus daug naujienų, – intriguoja dainininkas, kurį rengti naują koncertų turą įkvėpė sėkmė pastaraisiais metais. – Buvo pilnos salės, tikiuosi, kad sėkmė lydės ir kitąmet.“

Prekyba bilietais į naują koncertų turą jau prasidėjo, jų datas galima rasti atlikėjo socialiniuose tinkluose. O naujausią Radžio dainą „Mes žinom, kaip yra“ galite išgirsti čia:

Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių