Daugų irkluotojų varžybų sezono pabaiga

 Daugų irkluotojų varžybų sezono pabaiga

Jonas Juonys

Prasidėjus rudeniui baigėsi Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos irkluotojų varžybų sezonas. Vėl galime pasidžiaugti sportinėmis pergalėmis .

Rugsėjo 24 dieną Šiauliuose vyko Lietuvos mokinių baidarių-kanojų irklavimo taurės varžybos. Jose Rokas Puzonas ir Arina Kavaliauskaitė tapo šalies čempionais.

                 Ši savaitgalį, spalio 1 dieną,  Trakuose vyko baidarių – kanojų irklavimo sezono uždarymo „Trakų regata – 2011“ varžybos. Jose dalyvavo komandos iš Latvijos, Vilniaus, Panevėžio, Zarasų , Visagino, Trakų miestų ir 22 Daugų meno ir sporto mokyklos irkluotojai.  Startavusių vienvietėmis baidarėmis, kanojomis ir kanupolo valtimis susirinko apie 120 sportininkų.Distancija pagal amžiaus grupes- 2600, 1300 ir patiems mažiausiems ( gimusių 2000 metais ir jaunesniems) 1300 m. irklavimas kanupolo valtimis.

                   Čempionais savo amžiaus grupėse tapo: Arina Kavaliauskaitė, Rokas Puzonas-du aukso medaliai. Antrąją vietą iškovojo Rapolas Puzonas. Visi buvo apdovanoti medaliais ir kitais vertingais prizais.

Pasibaigus sezonui džiaugiamės aukštais sportiniais  rezultatais. Norėtume padėkoti Alytaus rajono savivaldybės administracijai už paremtas sporto programas meistriškumui ugdyti, Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos direktorei Irenai Abromavičienei, Daugų Vlado Mirono gimnazijos direktoriui Almantui Jakimavičiui, sportininkų tėveliams.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių