Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos dziudistų savaitgalio startai (foto)

 Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos dziudistų savaitgalio startai (foto)

Dziudo klubo “DO” inf.

2011 m. Lietuvos jaunių dziudo žaidynių finalai                

Virš 300 dziudistų vaikinų ir merginų dvi dienas Kauno A.Sabonio krepšinio mokykloje vyko 2011 m. Lietuvos jaunių finalinės dziudo varžybos, kuriose suvažiavo stipriausi Lietuvos miestų ir rajonų, prieš tai praėję atrankas klubuose, rajonuose, zonose ir iškovoję 1-4 vietas, kiekvienoje svorio kategorijoje dalyvavo finalinėse varžybose.           

Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos dziudo trenerio Rolando Lukoševičiaus auklėtinė Viktorija Burdulytė svorio kategorijoje iki 70 kg. Iškovojo trečią vietą, dar trys Alytaus rajono sportininkai pralaimėję kovas dėl trečios vietos liko penkti. Devyni dziudistai pateko i devintukus.

Susumavus visus rezultatus galutinėje miestų, rajonų, savivaldybių komandinius rezultatus tarp 31 komandos, Alytaus rajono meno ir sporto mokykla surinkusi 426 taškus  liko septinti. 

        Merginų turnyras trenerei Linai Babkevičienei atminti 

Po žaidynių finalo, trečią dieną toje pačioje salėje vyko tarptautinis  merginų dziudo turnyras skirtas trenerei Linai Babkevičienei atminti. Šiame turnyre suvažiavo per 70 merginų gimusių 1998g.m. ir jaunesnių iš Latvijos, Baltarusijos ir Lietuvos. Puikiai šiame turnyre pasirodė ir Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos trenerio Rolando Lukoševičiaus auklėtines  jos iškovojo 2 antrąsias ir vieną trečiąją vietą.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių