Alovėje vyko rajoninė pradinių klasių mokinių spartakiada

 Alovėje vyko rajoninė pradinių klasių mokinių spartakiada

Irena Savickienė

Spalio 27 dieną  Alovės pagrindinėje mokykloje vyko tęstinio, mokytojų parengto,  projekto ,,Sveikam kūne- sveika siela“ rajoninė pradinių klasių mokinių spartakiada ,,Būk vikrus netinginiauk, su manim palenktyniauk“. Šio projekto renginiai vyksta jau trečius metus.

Kartu su mokyklomis jį padeda organizuoti  Alytaus rajono švietimo ir pedagoginės psichologinės pagalbos centras. Šių metų renginius stropiai organizavo ir parengė Sigutė Kaminskienė ir Renata Miškauskienė,  Alovės pagrindinės mokyklos pradinių klasių vyr. mokytojos. Joms talkino kolegės, o varžyboms teisėjavo reiklus kūno kultūros mokytojas Tautvydas Žemaitis.

Linksmųjų estafečių spartakiadoje dalyvavo dvylika komandų, viso 76 rajono pradinių klasių mokiniai .Labai linksmą ir išskirtinę komandos prisistatymo estafetę parodė Simno specialiosios mokyklos komanda.

Į finalą pateko keturios mokyklos. Nugalėtojais tapo šeimininkai – Alovės pagrindinės mokyklos , antrąją vietą laimėjo Simno gimnazijos, o trečiąją- Kumečių pagrindinės mokyklos pradinukų komandos. Ketvirti liko Simno gimnazijos Santaikos pagrindinio ugdymo skyriaus mokiniai .Projektas paklausus, sudomino ir mokinius, ir jų mokytojus. Renginius tęsime, nes savo sveikata būtina rūpintis nuo mažens.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių