Veisiejų parke-negirdėtas nusikaltimas?

 Veisiejų parke-negirdėtas nusikaltimas?

Laima Stankevičiūtė “ŪP”

Lazdijų r. teisėsaugininkai tiria labai netikėtą nusikaltimą. Trijų jaunuolių išgertuvės, pasak vieno iš jų – baigėsi išžaginimu.  Du veisiejiškiai jau pasodinti už grotų.

                      Trečiadienio popietę trys jauni vyrai laiką leido Veisiejų miestelio centre esančiame parke. Sėdėdami pavėsinėje jaunuoliai gėrė alkoholį.

                      Tarp 17 – 18 val. sugėrovai susikivirčijo. Kol kas tyrėjai aiškinasi, dėl ko kilo konfliktas.

                      Vienas iš vyrų, 24 m. A. L., beje turintis neįgalumą, 23 val. kreipėsi į Druskininkų policijos komisariatą. Jis gyvena šiame mieste.

                      Vyras policininkams paaiškino, kad Veisiejų parko pavėsinėje sugėrovai jį sumušė, atėmė mobilųjį telefoną,  asmens tapatybės kortelę ir privertė santykiauti oraliniu būdu. A. L. tvirtino, kad pora dešimčių kilometrų iš Veisiejų į Druskininkus įveikė pėsčiomis. Jis kaip skriaudiką nurodė 21 m. Giedrių Švitrą.

                      Druskininkų policininkai apie įvykį pranešė Lazdijų kolegoms. Šie greitai surado veisiejiškius G. Švitrą ir 19 m. Matą Vitkauską. Šie vyrai teisėsaugininkams yra žinomi, nes yra teisti, sėdėję įkalinimo įstaigose. Dabar vėl atsidūrė areštinėje. Jiems jau pareikšti įtarimai dėl sumušimo, apiplėšimo ir išžaginimo.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių