Luksnėnų bendruomenei „Spindulys“ – 10 metų

 Luksnėnų bendruomenei „Spindulys“ – 10 metų

Sausio 6 d. Luksnėnų kaimo bendruomenė „Spindulys“ minėjo veiklos 10-mečio jubiliejų. Už aktyvią veiklą ir bendruomeniškumą bendruomenė apdovanota Alytaus rajono savivaldybės mero Algirdo Vrubliausko padėka.  Šventinis vakaras vyko Luksnėnų kultūros namuose. 

 

Luksnėnų kaimo bendruomenę pasveikino Alytaus rajono savivaldybės tarybos sekretoriusSimasSalickas, Kultūros ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjaVirginijaMačiulienė.S. Salickaspasidžiaugė aktyvia veikla, gražiais darbais, priminė, kad „Spindulys“ – viena pirmųjų bendruomenių, įsikūrusių Alytaus rajone. „Džiaugiuosi, kad jūsų tarpe yra iniciatyvių žmonių, kurie telkia  bendruomenę kultūrinei veiklai“, – sakė V. Mačiulienė. Ji palinkėjo sėkmės ir sveikatos.

 

Bendruomenei šiltų žodžių negailėjo svečiai. Alytaus rajono savivaldybės tarybos nariai, Panemunininkų, Vaisodžių, Krokialaukio kaimo bendruomenės pasidžiaugė luksnėniškių gražiu jubiliejumi, linkėjo prasmingos veiklos ir ilgų gyvavimo metų. Gerą nuotaiką dovanojo ir į šokio sūkurį kvietė Luksnėnų kaimo bendruomenės atlikėjai.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių