Alytuje riedlentininkai turės naują parką

 Alytuje riedlentininkai turės naują parką

jemi.lt

UAB „Šiltas namas“ pristatė ambicingą projektą, kurį įgyvendinus visiškai pasikeis dabar apleista Žalioji gatvė. Ši gatvė driekiasi nuo judriosios Kauno gatvės, kuri šiuo metu rekonstruojama iki Rūtų g. sankryžos, šalia „Statoil“ degalinės.  Minėto projekto zonoje tekantis upelis bus kanalizuojamas, t.y. „įterpiamas“ į vandentiekio vamzdį, taip pat po Ligoninės gatve atsiras pėsčiųjų ir dviratininkų tunelis.

Žalioji gatvė pavirs pėsčiųjų ir dviračių taku, bus pašalinti želdiniai ir įrengti nauji, čia bus įrengta poilsio ir apžvalgos aikštelės, apšvietimas, stendai, vaizdo stebėjimo kameros. Vaikų ir paauglių patogumui atsiras laipynės, alpinistų sienelės, žaidimų aikštelės.

Ligoninės g. šalia įvažiavimo į senąjį miesto turgų atsiras automobilių stovėjimo aikštelė.

Šalia ligoninės bus įkurdintas dar vienas jaunimo traukos „taškas“, tai naujas, modernus riedlenčių ir riedučių parkas, nes pasak šiuo pomėgiu užsiimančio jaunimo, esantis Jaunimo parke, morališkai nusidėvėjęs, rampos pasenę.

Projekto vertė per 12 mln. litų, darbai prasidės 2012 m. balandžio mėnesį.
Primename, kad UAB „Šiltas namas“ pristatė parengtą techninį projektą Kraštotyros muziejaus ir aplinkinės teritorijos sutvarkymo, kurio projektas taip pat bus pradėtas vykdyti šių metų pavasarį.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių