Mintys po “Lietuvos balso” dvikovos (foto)

 Mintys po “Lietuvos balso” dvikovos (foto)

Joana Laugalienė

Aš labai džiaugiuosi, kad šiame projekte buvo įvertintas Antano balsas “Aklųjų perklausų” metu. O kad po Dvikovų Merūnas pasirinko Roką – taip ir turėjo būti, nes tai yra jaunų žmonių ateitis, gyvenimas. Apskritai, šis projektas įrodė, kad Lietuvoje yra labai daug gerų dainininkų. Aš tikrai buvau nustebinta jų superiniu dainavimu. Ir visi tie, kurie nepraėjo ” Aklųjų perklausų”, taip pat buvo labai geri, nes ir jie jau buvo praėję kelis etapus, tiesiog, taip lėmė likimas ar pakišo koją jaudulys.

      O dvikovų koncertai- tai Aukštasis pilotažas su puikiu, linksmu, charizmatišku vedėju Vytautu Rumšu, su Šarūno Kirdeikio publikos “apšildymu”. Tokiuose koncertuose norėtųsi būti kiekvieną savaitę. Labai vertinam Mokytojų pastabas, jų palaikymą. Aš labai sujaudinta, kad mano vyrą Antaną visi labai pamilo: ir visa kūrybinė grupė, ir jaunimas. Po dvikovų, prie manęs priėjęs jaunimas ir net jų artimieji, palaikė, gyrė Antaną už jo sąmojus, humorą, paprastumą, sakė -tiesiog Jūsų vyras labai šaunus, nerealus… Nors aš nebuvau dėl to nustebus, nes jis visada yra labai komunikabilus: randa kalbą ir su jaunu, ir su pagyvenusiu.

      Aš, kaip muzikos mokytoja ir koncertų  klausytoja, visada stebėdavau muzikinius projektus ir apgailestavau, kad Antano jaunystės laikais nebuvo tokių projektų. O, be to, visi, išgirdę Antano dainavimą, labai girdavo jo balso grožį ir stiprumą, siūlydavo kur nors sudalyvauti televizijoje. Kaip tik ir pasitaikė LNK projektas ” Lietuvos balsas “. O  paskaičius  projekto sąlygas (nesvarbu amžius, nei išvaizda, o – tik balsas),  labai nudžiugau ir kartu su vaikais paskatinau Antaną sudalyvauti ( tikėjomės, kad bus daugiau tokio amžiaus dalyvių). Tuo labiau, kad pirmai atrankai niekur nereikėjo vykti, o tik įdainuoti internete. 

  O apie Merūną galime  pasakyti tik pačius gražiausius žodžius, nes tik Jis, dar tais laikais, dalyvaudamas televizijos muzikiniame projekte, buvo pats ryškiausias, teigiamiausias, gražiausiu ir stipriausiu balsu, dalyvis. Mes tik už Jį “sirgome” ir balsavome. Ir labai džiugu, kad būtent Merūnas, kaip universalus dainininkas, profesionalas, pasirinko Antaną ir įvertino jo balsą.

  


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių