XXIV tarptautinis dziudo turnyras skirtas Lietuvos karininkui A. Juozapavičiui atminti Alytuje (foto)

 XXIV tarptautinis dziudo turnyras skirtas Lietuvos karininkui A. Juozapavičiui atminti Alytuje (foto)

Dziudo klubas “DO”

Kovo 2-4 dienomis Alytaus sporto arenoje vyko XXIV tarptautinis atviras dziudo jaunių (iki 17) metų, ir jaunučių (iki 15 metų) turnyras skirtas Lietuvos karininkui Alytaus miesto garbės piliečiui A.Juozapavičiui atminti. Per dvi dienas dalyvavo 412 sportininkų iš 12 šalių (Anglijos, Rumunijos, Latvijos, Estijos, Slovėnijos, Slovakijos, Ukrainos, Lenkijos, Moldavijos, Rusijos, Baltarusijos ir Lietuvos).

                      Jau kelinti metai šiame turnyre dalyvauja  ir Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos dziudistai treniruojami Rolando Lukoševičiaus ir Edmanto Svirinavičiaus. Geriausiai sekėsi trenerio Svirinavičiaus auklėtiniui Tautvydui Matulevičiui. Pirmą dieną Tautvydas dalyvavo vyresnių amžiaus grupėje ir svorio kategorijoje iki 73 kilogramų tarp 31 dalyvių liko devintas. Atrą dieną savo amžiaus grupėje( iki 73 kg.) nepaliko niekam vilčių , laimėjęs visas kovas  tapo šio turnyro čempionu.

                      Atidarymo metu dalyvavo svečiai iš Alytaus  miesto savivaldybės, sporto vadovai, krašto apsaugos, Alytaus rajono savivaldybės tarybos narys , mero padėjėjas Ramūnas Bielevičius  savivaldybės vardu padėkojo organizatoriams už gražų renginį ir įteikė organizatoriams atminimo dovaną. Varžybose ir stovykloje apsilankė ir Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos  direktorė Irena Abromavičienė.

                     Povaržybų vyko bendros treniruotės, kuriose pasijungė ir Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos dziudistai.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių