V. Grigaravičius: prašau ant tilto nekabinti spynų!

 V. Grigaravičius: prašau ant tilto nekabinti spynų!

Alytausgidas.lt

Alytaus pėsčiųjų ir dviratininkų tiltas jau tapo alytiškių ir miesto svečių pamėgta apsilankymų vieta. Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius kreipiasi į gyventojus prašydamas saugoti miesto turtą ir nekabinti spynų ant tilto turėklų, kadangi jos pažeidžia apsauginę dangą, greičiau atsiranda korozija. Tiltas yra skirtas mums visiems, todėl jį tausoti taip pat turime visi kartu.

„Pakabinti spyną ant tilto yra graži tradicija įamžinanti naujo gyvenimo pradžią, tačiau apžiūrėję naująjį tiltą pastebėjome, kad spynų pakabinimo vietose yra pažeista apsauginė danga, tai skatina korozijos atsiradimą, dėl to tilto turėklai labai greitai pradės rūdyti, trumpės jų eksploatacinis laikas. Todėl norime paprašyti gyventojų nekabinti spynų ant tilto turėklų ir kartu saugoti mums visiems priklausantį turtą“, – ragina V. Grigaravičius.

Mero teigimu, ieškoma priimtiniausio visiems problemos sprendimo būdo: „Šiuo metu svarstome, jeigu gyventojams būtų priimtina, galbūt ant tilto būtų galima pastatyti papildomus laikiklius ar įrengti kelias vietas skirtas spynų prikabinimui. Kviečiame gyventojus išsakyti savo nuomonę, koks sprendimo būdas Jums būtų tinkamiausias“. 

 

Dėkojame už supratingumą!


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių