Varėnoje sužibo Kalėdų eglutė (foto)

 Varėnoje sužibo Kalėdų eglutė (foto)

Rūta Averkienė

Varėnoje šventišką Kalėdų laukimo dvasią paskleidė nuotaikinga Kalėdų eglutės įžiebimo šventė. Šiemet žaliaskarė įvairiausiomis spalvomis sužibo miesto aikštėje prie savivaldybės.

Visus susirinkusius su artėjančiomis gražiausiomis metų šventėmis pasveikino, gražių, šiltų, jaukių Šv. Kalėdų linkėjo Varėnos rajono savivaldybės meras Algis Kašėta. „Dėkoju visiems, kurie savo mažais ir dideliais darbais puošėte Varėnos kraštą ir kūrėte gerą nuotaiką ištisus metus. Linkiu visiems būti sveikiems, linksmiems ir laimingiems!“.Merasvarėniškiamspaskelbėilgailauktąir labia džiugiąžinią – sausio 6-ąją, TrijųKaraliųdieną, Varėnoje bus atidarytasbaseinas.

Meras įteikė padėkas Nijolei ir Algiui Seiliams iš Andriūnų kaimo, kurie Varėnos miestui padovanojo puošnią beveik keturiolikos metrų eglę, taip pat pargabenti ir pastatyti šią kalėdinę puošmeną padėjusių VĮ „Alytaus regiono keliai“, UAB „Varėnos statyba“ ir „Varėnos aplinkotvarkos grupė“ vadovams.

Kadangi Varėnoje šventės metu pliaupė lietus, tad Kalėdų senelis su rogėmis ar slidėmis atvažiuoti negalėjo. Šiais metais jis buvo kaip niekas išradingas – nusileido lynu nuo šalia esančio prekybos centro „Maksima“ stogo. Meras Algis Kašėta drauge su Kalėdų seneliu bei visais šventės dalyviais įžiebė Kalėdų eglutę. Kalėdų senelis mažuosius apdalino saldainiais.

Šventės dalyvių laukė nuostabi koncertinė programa, kurią dovanojo Varėnos moksleivių kūrybos centro vokalinė grupė, vaikų pramoginės dainos choras „Bruknelė“ ir merginų grupė „HIT“, Milda Miknevičiūtė bei kiti atlikėjai. Šventės pabaigoje Varėnos padangę įvairiausiomis spalvomis nušvietė kaip niekad įspūdingi šventiniai fejerverkai!

 

 


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių