Meras Algirdas Vrubliauskas priėmė policijos vadovus

 Meras Algirdas Vrubliauskas priėmė policijos vadovus
Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas antradienį priėmė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininką Alvydą Jurgelevičių ir viršininko pavaduotoją Raimundą Jaciunską.

Pokalbio metu aptarta viešojo saugumo situacija Alytaus rajono teritorijoje, pasidžiaugta nusikalstamų veikų mažėjimu. Pareigūnai paminėjo, kad daugiau negu 76 proc. nusikalstamų veikų yra ištirta, tai – daugiau negu šalies vidurkis – 66,5 proc. Svarbus Alytaus apskrities policijos darbo kokybės įvertinimas yra tai, kad pareigūnais pasitiki 75 proc. apklaustų gyventojų.

Meras A. Vrubliauskas atkreipė policijos vadovų dėmesį į artėjančio vasaros sezono nusikaltimų prevenciją, ypač – į jaunimo ir moksleivių, nepilnamečių daromas nusikalstamas veikas, taip pat – Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Savivaldybės vadovas prašė padaryti viską, kad kaimo žmonių gyvenimas būtų saugus, užtikrinta viešoji tvarka ir rimtis.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alvydas Jurgelevičius ir viršininko pavaduotojas Raimundas Jaciunskas sakė, jog policijoje pastaruoju metu labai trūksta jaunų, išsilavinusių, motyvuotų darbuotojų. Kvietė rajono jaunimą pagalvoti apie policininko profesiją, prisidėti prie komisariato veiklos savanorišku darbu, pagalba ir bendradarbiavimu.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Nuotr.: (iš kairė) Alvydas Jurgelevičius, Raimundas Jaciunskas, Algirdas Vrubliauskas.

Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių