Vis tos “bėdos”. Policija informuoja…

 Vis tos “bėdos”. Policija informuoja…

1) Alytaus rajono Punios seniūnijos Karvelninkų kaimo gyventojas L. L. (g. 1962 m.) išėjo iš namų ir dingo be žinios. L. L. išėjo gegužės 11 d. 17 val.

2) Gegužės 20 d., apie 12 val., Alytaus rajone, kelio Seirijai – Simnas – Igliauka 17 km, Šakių rajono Girėnų kaimo Rožių g. gyventojas M. U. (g. 1961 m.), vairuodamas „Ford Galaxy” automobilį, turėdamas teisę vairuoti tos kategorijos transporto priemonę, nepasirinkęs saugaus greičio nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Eismo įvykio metu buvo apgadintas automobilis, nukentėjo „Ford Galaxy” vairuotojas  ir keleivė J. U. Abu po medikų apžiūros palikti įvykio vietoje. Vairuotojo blaivumui nustatyti paimtas kraujas.

3) Gautas Vilniaus Medeinos g. gyventojos R. Ž. (g. 1954 m.)  pareiškimas, kad gegužės 20 d., apie 17.30 val., atvykusi į sodybą Varėnos rajono Jakėnų seniūnijos Paručių kaime pastebėjo, jog yra patekta į namo vidų, pavogtas dujų balionas, radijo imtuvas, televizorius „Šilelis”, alkoholiniai gėrimai, 10 kg cukraus, konservuoti agurkai ir burokėliai, 8 vnt. peilių ir „Husqvarna” benzopjūklas.

4) Gautas Varėnos rajono Jakėnų seniūnijos Užtilčių kaimo gyventojo M. G. (g. 1971 m.) pareiškimas, kad gegužės 20 d., apie 19 val., pastebėjo, jog iš kiemo pavogtas kilnojamo vagonėlio rėmas su ašimi ir ratais. 

5) Gautas varėniškės Z. M. (g. 1955 m.) pareiškimas, kad gegužės 21 dieną, apie 13 val., sugrįžusi į namus, pastebėjo, jog iš buto pavogti trys paveikslai ir biblija. Žala 1 tūkst. 500 litų.

6) Gegužės 21 dieną, apie 19 val., kelio Vilnius – Varėna – Gardinas 99 km, alytiškis Ž. V. (g. 1971 m.), turėdamas vairuotojo pažymėjimą,  vairuodamas jam priklausantį „Opel Frontera”, automobilio nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Automobilis stipriai apgadintas. Įvykio metu sužalotas vairuotojas Ž.V., jis gydomas Varėnos rajono ligoninėje. Į Varėnos ligoninę taip pat pristatytas keleivis, alytiškis E. B. (g. 1987 m.), kuris  nuo medicinos apžiūros atsisakė, pranešęs, kad kreipsis pas medikus Alytaus mieste. Abiems minėtiems piliečiams girtumo nustatymui paimtas kraujas.

7) Gautas varėniškė L. J. (g. 1938 m.)pareiškimas, kad gegužės 21 d., apie 6.30 val., pastebėjo, jog iš sodybos kieme esančio ūkinio pastato pavogta 30 kg medaus, 7 buteliai aliejaus, uogienė. Žala 750 litų.

8.) Į Alytaus apskrities VPK kreipėsi pilietė alytiškė L. A. (g. 1990 m.) ir pareiškė, kad gegužės 21 dieną, apie 4.30 val., „Voro forto” naktiniame klube Pramonės g. 1B, pastebėjo, jog nuo suoliuko pavogtas jos rankinukas su asmeniniais daiktais. Padaryta 490 lt turtinė žala.

9) Gegužės 21 d., apie 18 val. 30 min., Lazdijuose, Seinų g. esančioje parduotuvėje „Aibė”, ,Lazdijų rajono Kučiūnų gyventoja B. L. (g. 1942 m.), dėdama prekes į krepšį, ant prekystalio paliko piniginę, kai a grįžo, piniginė jau buvo pasisavinta. Piniginėje buvo 185 litai, nuolaidų kortelės. Padaryta turtinė 205 lt žala.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių