Sportiškas savaitgalis Kumečiuose (foto)

 Sportiškas savaitgalis Kumečiuose (foto)

Ieva Andriuškevičiūtė

Bendruomeninė organizacija ,,Dainavos kaukas“ kartu su Miroslavo seniūnija paskutinį adventinį savaitgalį suorganizavo tradicinius prieškalėdinio krepšinio 3×3 ir stalo teniso turnyrus. Šiuos renginius dalinai finansavo Alytaus rajono savivaldybė iš sporto rėmimo programos lėšų pagal projektą „Miroslavo seniūnijos sporto šventė“ bei Metelių regioninio parko direkcija. Savanoriškai organizuodami sportinę ir kultūrinę veiklą,  siekiame geranoriško kaimo jaunimo bei vyresniųjų bendravimo ir bendradarbiavimo su kitų vietovių žmonėmis, įvairaus amžiaus bei socialinės padėties gyventojų užimtumo.

Šis savaitgalis Kumečiuose buvo pilnas gražaus šurmulio. Ne tik jaunimas, vaikai, bet ir vyresniojo amžiaus žmonės sugužėjo pas mus iš įvairių Lietuvos kampelių. Mus džiugina, kad ir šįkart dalyvavo ne tik vietiniai, bet ir sporto entuziastai iš Alytaus, Ūdrijos, Miroslavo, Verebiejų, Lazdijų, Simno, Santaikos.

Šeštadienį vykusiame krepšinio turnyre dalyvavo 16 komandų. Krepšinio aikštėjė kovos virte virė. Tačiau po ilgų kovų trečiąją vietą iškovojo komanda iš Alytaus – ,,NESTANDARTINIAI SPRENDIMAI“: Audrius Andrulis, Andrius Januška, Paulius Čekas. Antrąją vietą – ,,NEKVIESTA MEILĖ“ iš Simno: Lukas Grėbliūnas, Evaldas Dzinkevičius ir Giedrius Šreiberis. Turnyro nugalėtojais tapo „vietiniai“ ,,ŽAIBAI“:  Kęstutis Klevas, Povilas Pilitauskas, Irmantas Statkevičius ir Žilvinas Vasiliauskas. Nugalėtojams įteikti medaliai ir atminimo dovenėlės.

Sekmadienį labai sklandžiai vyko ir stalo teniso turnyras. Po ilgų kovų trečiąjąnebus nugalėtojas, bet dalyvis tai tikrai bus.

Nuoširdžiai ačiū tariame: krepšinio turnyro teisėjui Rimui Beruliui, stalo teniso teisėjams Andriui ir Mindaugui Pocevičiams, už patalpas renginiams Kumečių pagrindinės mokyklos administracijai. Dėkojame rėmėjams: Alytaus rajono savivaldybei ir Metelių regioninio parko direkcijai bei informaciniams rėmėjams – Alytaus naujienos, alytiškis.lt, danielius.net, alytausgidas.lt, arsa.lt.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių