Naujametinis krepšinio turnyras Kumečiuose (foto)

 Naujametinis krepšinio turnyras Kumečiuose (foto)

Ieva Grigaitienė

Šaltąją šeštadienio popietę Kumečių pagrindinės mokyklos salėje vyko atkaklios Naujametinio krepšinio turnyro kovos. Šį tradicinį, jau 10-ąjį žiemos turnyrą, organizavo bendruomeninės organizacijos ,,Dainavos kaukas” jaunimas. Turnyre dalyvavo aštuonios Alytaus rajono komandos iš Kumečių, Verebiejų, Santaikos, Peršėkininkų, Ūdrijos, Miroslavo.

Naujametinio krepšinio turnyro nugalėtojai – komanda ,,KAMA”, tai Kęstutis Norkūnas, Andrėjus Pupkovas, Mindaugas Pocevičius, Alfredas Pilvelis. Antrąją vietą laimėjo komanda ,,VEREBIEJAI”, tai Robertas Paliutis, Tadas Grigaitis, Lukas Žilinskas. Trečioji vieta – ,,PERŠĖKININKAI”: Marijus Ražanauskas, Vytenis Vaitkevičius, Renaldas Stankevičius, Povilas Avižienis.

,,Taikliąja ranką” išbandyti panoro 22 krepšininkai. Pirmąją vietą laimėjo Vytenis Vaitkevičius, antrasis – Marijus Ražanauskas, trečiasis – Martynas Dimša.

Dėkojame nuolatiniam šauniam varžybų teisėjui Rimui Beruliui. Už patalpas dėkojame Kumečių pagrindinės mokyklos administracijai.

Nuoširdžiausia padėka rėmėjams: Alytaus rajono savivaldybei ir BO ,,Dainavos kaukas”.

Ačiū informaciniams rėmėjams: arsa.lt, danielius.net, alytusplius.lt, Dainavos žodis, dzukijainfo.lt, alytiskis.lt.

Tai buvo finalinis Alytaus rajono savivaldybės dalinai finansuoto projekto ,,Sportuokime kartu” renginys. Jo vykdytojai ir renginių organizatoriai: Mindaugas Pocevičius ir Ieva Grigaitienė. Vykdydami šį tęstinį projektą, organizavome sportinę veiklą bei renginius bendruomenės narių ir viso Alytaus rajono jaunimo fiziniam aktyvumui didinti, sveikai ir saugiai gyvensenai propaguoti, bendruomeniškumui, pilietiškumui ir savanorystei skatinti. Dėkojame visiems, kurie dalyvavo ne tik šiandienos krepšinio turnyre, bet ir ankstesniuose šio projekto renginiuose.

 Daugiau nuotraukų rasite https://www.facebook.com/pg/DainavosKaukoJaunimas/photos/?tab=album&album_id=904659649669805


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių