Alytaus rajono mėgėjų tinklinio varžybos finišavo Dauguose (foto+video)

 Alytaus rajono mėgėjų tinklinio varžybos finišavo Dauguose (foto+video)

Sigitas Junevičius

Kovo 15 dieną VšĮ Daugų technologijos ir verslo mokyklos sporto salėje vyko Alytaus rajono tinklinio mėgėjų lygos 30 + baigiamasis turas. Jau po antrojo turo buvo beveik aiškūs pirmųjų dviejų vietų laimėtojai, o dėl trečiosios laukė kova. Laimėję visas dvylika varžybų pirmąją vietą iškovojo Pivašiūnų komanda, antri liko Daugų bendruomenės tinklininkai, iškovoję aštuonias pergales. Maloniai nustebino jungtinė Alytaus rajono savivaldybės ir meno ir sporto mokyklos komanda, kuri trečiajame ture nusileido tik čempionams ir pasipuošė bronzos medaliais, ketvirtoje vietoje liko „Alytaus rajono svajonė“, penktoje – Butrimonių komanda.

Varžybų pertraukėlių metu tinklininkams šoko Daugų kultūros centro linijinių šokių grupė, o prieš sportininkų apdovanojimą Toma Anušauskaitė atliko dainą skirtą šios lygos varžyboms.

Visi varžybų dalyviai buvo apdovanoti taurėmis ir medaliais, kuriuos įteikė Alytaus rajono savivaldybės mero pavaduotojas Arvydas Balčiūnas ir Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktorė Dovilė Jaciūnienė.

Nepastebėti liko ir aktyviausi, naudingiausi komandų žaidėjai, jais tapo:

Nerijus Urbanavičius – Pivašiūnai

Almantas Jakimavičius – Daugai

Gintarė Jociunskaitė – Jungtinė komanda

Linas Sedaitis – „Alytaus rajono svajonė“

Oksana Zakarauskaitė- Paplauskienė – Butrimonys


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių