Alytaus rajono abiturientams – po vėliavą, geriausiems – ir mero padėkos

 Alytaus rajono abiturientams – po vėliavą, geriausiems – ir mero padėkos

Tęsiant Alytaus rajono savivaldybės mero Algirdo Vrubliausko iniciatyvą, trečius metus rajono abiturientams kartu su brandos atestatais įteiktos Lietuvos Respublikos trispalvės. MerasA. Vrubliauskas, dalyvavęs Butrimonių gimnazijos brandos atestatų įteikimo šventėje, pasveikino abiturientus, trims, Rugilei Strobeikaitei, Ievai Virmauskaitei, Raimondai Trukanavičiūtei, už puikų mokymąsi ir aukščiausią vieno valstybinio brandos egzamino įvertinimą įteikė padėkas ir atminimo dovanas. Jos vienintelės Alytaus rajone pasirinkto valstybinio brandos egzamino gavo šimto balų įvertinimus.      

Už pavyzdingą dukrų auklėjimą, nuolatinį rūpestį, palaikymą ir paramą A. Vrubliauskas savo padėkas skyrė ir šimtukininkių tėvams Raimondui ir Rimai Trukanavičiams, Petrui ir Onai Strobeikams, Valdemarui ir Virginijai Virmauskams.  

Už puikų mokymąsi rajono mero padėkomis apdovanotos ugdymo įstaigas su pagyrimu  baigusios abiturientės: Aušra Čižauskaitė (Miroslavo vidurinė mokykla), Deimantė Griškonytė ir Žydrūnė Seiliūtė (Butrimonių gimnazija), Gabrielė Miškinytė (Simno gimnazija).

Simno gimnazijos abiturientus pasveikino mero pavaduotojas Gediminas Krasauskas, šventėje dalyvavo mero patarėjas Vytautas Mikelionis. Vicemeras mokyklą baigusiems mokiniams palinkėjo nepamiršti savo krašto, mokyklos, mokytojų, draugų, ypač tėvų, dažnai juos aplankyti. „Gimnaziją paliksite su trispalve rankose. Laikykite šią vėliavą aukštai iškėlę, didžiuokitės ja. Tegul jūsų darbai būna prasmingi Alytaus rajonui ir Lietuvai“, – abiturientams linkėjo G. Krasauskas. Mokytojams jis padėkojo už kantrybę, perduotas žinias, nuoširdumą, neskaičiuotas darbo valandas, už mokiniams išdalintą meilę. „Tėveliams linkiu sėkmės ir stiprybės“,- sakė G. Krasauskas. 

Šiais metais 3 Alytaus rajono gimnazijas ir 3 vidurines mokyklas baigė 153 abiturientai: Daugų Valdo Mirono gimnaziją – 29, Simno gimnaziją – 24, Butrimonių gimnaziją – 36, Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus vidurinę mokyklą – 16, Pivašiūnų vidurinę mokyklą  -16, Miroslavo vidurinę mokyklą – 32 abiturientai.

Alytaus raj. savivavldybs administracijos inf.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių