Sportinė vasara Kumečiuose – 2016 (foto)

 Sportinė vasara Kumečiuose – 2016 (foto)

Ieva Andriuškevičiūtė

Jau dvyliktąjį kartą įvyko sportinė vasara Kumečiuose.  Šiemet vykęs sporto turnyras sukvietė komandas iš Santaikos, Ūdrijos, Alytaus, Simno, Peršėkininkų, Verebiejų ir savo Kumečių. Vasaros vakarus ir maži, ir dideli leido sportuodami, treniruodamiesi, dalyvaudami sporto ir sveikatingumo paskaitose, užsiėmimuose, mokymuose. Dvi dienas – šeštadienį ir sekmadienį Kumečių sporto aikštyne vyko kovos tarp sportininkų komandų, sirgalių palaikymas girdėjosi iš toli. Labai smagu, kad dauguma veidų matosi jau dvyliktus metus, bendrauja su mūsų organizacija ir dalyvauja mūsų organizuojamuose renginiuose. 

Šeštadienį vyko krepšinio turnyras ir taikliosios rankos konkursas. Po įtemptų kovų krepšinio turnyrą laimėjo alytiškių komanda MIŠKO PASAKA, tai: Donatas Truncė, Žilvinas Kižys, Rytis Sasnauskas, Antanas Sakavickas. Antroji vieta – KOLEGOS: Dainius Kalėda, Aivaras Jakubauskas, Arnoldas Adomaitis, Eimantas Kvedaravičius. Trečioji vieta – RAMA: Rytis, Andrius, Mindaugas Pocevičiai ir Andrėjus Pupkovas. Taikliosios rankos konkurse rankos taiklumą išbandyti panoro 33 sportininkai. 1-ąją vietą taikliosios rankos konkurse laimėjo Aurimas Botyrius, antrąją – Arūnas Ringys, trečiąją – Justinas Vaitkevičius.

Visą sekmadienį  šurmuliavome futbolo aikštėje. Čia varžėsi šešios Alytaus rajono komandos. Nors turnyro pradžia buvo neprognozuojama, tačiau po kovų išsiaiškinome, kad nedaug kas pasikeitė nuo pernai metų, pirmoji vieta susikeitė su antrąja, o treti liko ir vėl tie patys. Garbingą pirmąją vietą iškovojo komanda – SIMNAS: Edgaras Andriuškevičius, Lukas Videika, Ernestas Šarapajevas, Mindaugas Radzevičius, Rytis Andrijonas, Rytis Burneika, Rimantas Packevičius. Antroji vieta – PERŠĖKININKAI: Mindaugas, Andrius, Rytis Pocevičiai, Andrėjus Pupkovas, Alfredas Pilvelis, Vytenis Vaitkevičius, Justinas Vaitkevičius, Donatas Žibūda, Lukas Adomavičius. Trečioji vieta – VEREBIEJAI: Robertas Paliutis, Tadas Grigaitis, Lukas Žilinskas, Aurimas Giniūnas, Giedrius Šreiberis, Mindaugas Šreiberis, Šarūnas Urbanavičius, Ignas Miknevičius, Andrius Piličiauskas.

Po kiekvieno turnyro vyko sportininkų apdovanojimai. Ne tik už galimybę sveikai, saugiai bei prasmingai praleisti laiką, bet ir už taures, medalius, suvenyrus- atminimo dovanėles, dėkojame rėmėjams: Kūno kultūros ir sporto departamentui prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės (pagal vykdomą projektą ,,Sportuokime kartu – 2016“), Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijai (pagal vykdomą projektą ,,Visos kartos būkime kartu“) ir Alytaus rajono savivaldybei. Už dovanų kuponus dėkojame: Uno parks, nuotykių parkui ,,Tarzanija“, Drift kart, A. Gadišausko dažasvydžiui ,,A.G.I.V“, Alytaus šratasvydžiui ,,Friendly Fire“, katamaranui ,,Ledokas“ (Kelionė Dzūkų jūra) ir jo kapitonui Ramūnui Krugeliui. Dėkojame informaciniams rėmėjams: alytausgidas.lt, Dzukijainfo.lt, alytiskis.lt, Dainavos žodis, danielius.net, arsa.lt. Daugiau nuotraukų rasite: https://www.facebook.com/DainavosKaukoJaunimas/.

„Dainavos kauko“ organizuojama projektinė veikla dar nesibaigia, tad sekime skelbimus ir aktyviai dalyvaukime. Jei vasara nelepina puikiu oru, tai patys raskime naudingų užsiėmimų, kurie ilgai primins džiugią ir prasmingą vasarą.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių