Vaikų futbolo turnyras Dauguose „Rudens taurė 2016“

 Vaikų futbolo turnyras Dauguose „Rudens taurė 2016“

Spalio 14 dieną Daugų technologijos ir verslo mokyklos stadione vyko vaikų tradicinis vaikų futbolo turnyras „Rudens taurė“ 2016“ , kuriame dalyvavo svečiai iš Varėnos, Alytaus ir dvi mūsų mokyklos komandos.  Žvarbus oras nesutrukdė mažiems futbolininkams pademonstruoti savo gebėjimus aikštėje, pabendrauti su bendraamžiais. Varžybų atidarymo  metu Alytaus r. meno ir sporto mokyklos Direktorė Dovilė Jaciūnienė pasveikimo jaunuosius futbolininkus ir palinkėjo garbingos kovos, o tuo tarpu  mokiniai susipažino su nauja mokyklos vadove.

Pirmąją vietą iškovojo  Varėnos sporto centro komanda, antri liko Alytaus r. meno ir sporto mokyklos pirmoji komanda (2006), treti – Alytaus „Inter“,  ketvirti – Alytaus r. meno ir sporto mokyklos antroji komanda (2008). Verta pažymėti, kad šios komandos dalyvavo ir pavasario turnyre ir mūsų pirmoji komanda vienu laipteliu šoktelėjo aukštyn. Antroji komanda buvo dviem metais jaunesni ir jų tikslas buvo grūdintis ir tobulėti futbolo aikštėje, ką jie sėkmingai ir darė.

Turnyras finansuotas iš Alytaus rajono savivaldybės sporto rėmimo programos, visi dalyviai buvo apdovanoti medaliais, komandos taurėmis. 

Sigitas Junevičius

 


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių