Kalėdinis sporto turnyras Ūdrijoje

 Kalėdinis sporto turnyras Ūdrijoje

Gruodžio 17 d. Ūdrijos mokykloje-daugiafunkciame centre vyko bendruomenės Kalėdinis sporto turnyras. Dalyviai rungtyniavo smiginio, šaškių ir stalo teniso varžybose. Smiginio rungtyje jėgas išbandyti panoro daugiausiai dalyvių, net 31. Į taikinį jie metė tris kartus po tris strėlytes. Susumavus taškus, vaikų tarpe geriausiai sekėsi Dariui Krutuliui, Ryčiui Račkauskui ir Ainiui Kiguoliui. Tarp suaugusiųjų taiklumą geriausiai pademonstravo Rolandas Lukoševičius, Donata Vaitkevičienė ir Meilė Bardzilauskaitė. Šaškių varžybose tarp vaikų geriausiais žaidėjais tapo Ainis Kiguolis, Raminta Vaitkevičiūtė ir Edmundas Šimanskas. Tarp suaugusiųjų geriausi buvo Vladas Balkevičius, Gintas Baranauskas ir Algis Malaškevičius. Ilgiausiai užtruko stalo teniso varžybos. Geriausios stalo teniso žaidėjos merginų tarpe buvo Raminta Krutulytė, Gabrielė Vaitkevičiūtė ir Raminta Vaitkevičiūtė. Tarp vaikinų geriausius rezultatus parodė Rytis Račkauskas, Lukas Mendeika ir Ernestas Tiauteris. Suaugusiųjų tarpe geriausi žaidėjai- Arūnas Norkus, Airas Staniulis ir Evaldas Šimanskas. Nugalėtojams ir prizininkams įteikti medaliai ir diplomai.
             Bendroje varžybų įskaitoje Raminta Vaitkevičiūtė ir Rytis Račkauskas tapo pirmi. Jie apdovanoti taurėmis.

             Jauniausia varžybų dalyvė buvo pirmos klasės mokinė Kamilė Danilevičiūtė, o vyriausias- 86 metų senjoras Vladas Balkevičius. Jiems įteikti diplomai.

Šis sporto turnyras – tai dalis projekto ,,Stalo tenisas – sportas, sveikata, bendravimas“.Jis dalinai finansuotas iš Alytaus rajono savivaldybės sporto rėmimo programos. Varžybas organizuoti padėjoMeilė Bardzilauskaitė ir Rolandas Lukoševičius.

 

 

Ūdrijos mokyklos-daugiafunkcio centro informacija

 

 


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių