Alytaus r. meno ir sporto mokykla organizavo viktoriną „Kalbėkime apie Tėvynę teisingais žodžiais“

 Alytaus r. meno ir sporto mokykla organizavo viktoriną „Kalbėkime apie Tėvynę teisingais žodžiais“

Kovo 7 dieną, Alytaus r. meno ir sporto mokykloje vyko I-oji Alytaus rajono žingeidžių pradinių klasių mokinių viktorina ,,Kalbėkime apie Tėvynę teisingais žodžiais“, skirta Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Dalyvavusios komandos visus džiugino savo išradingumu ir puikia nuotaika, demonstravo savo žinias ir gebėjimus įvairiausiose užduotyse, kurios reikalavo atidumo ir atsakingumo.

Geranoriškai nusiteikusi vertinimo komisija, kurią sudarė Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktorė Dovilė Jaciūnienė, Daugų Vlado Mirono gimnazijos pavaduotoja ugdymui Giedrė Volungevičienė bei mokyklos tarybos tėvų atstovė Rima Kelmelienė susumavusi rezultatus paskelbė, kad pirmoji vieta atiteko Daugų Vlado Mirono gimnazijai, antroji – Alytaus r. meno ir sporto mokyklai, o trečioji -Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijos komandai.

Mokyklos direktorė D. Jaciūnienė dėkojo visiems už šaunius pasirodymus ir įteikė visoms komandoms bei jų mokytojoms diplomus ir atminimo dovanėles. Sveikiname komandas ir sakome – ŠAUNUOLIAI! 

 

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių