Krokialaukyje vyko krepšinio turnyras Kovo 11-osios proga

 Krokialaukyje vyko krepšinio turnyras Kovo 11-osios proga

Alytaus rajono Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijos sporto salėje vyko krepšinio turnyras 5×5 Kovo 11-ąjai dienai paminėti. Turnyre dalyvavo 8 rajono komandos iš Verebiejų, Kumečių, Santaikos, Peršėkininkų, Miroslavo, Ąžuolinių, Ūdrijos ir Simno.

III-ąją vietą užėmė komanda „Dainavos Kaukas“ tai Mindaugas ir Rytis Poceviciai, Alfredas Pilvelis, Andrėjus Pupkovas, Eimantas Kvederavičius, Deividas Jaruševičius.

II-oji vieta atiteko ,,Verebiejų” komandai: Tadas Grigaitis, Lukas Žilinskas, Tautvydas Šeimys, Darius Kasparavičius, Tautvydas Žalynas ir Robertas Paliutis.

Krepšinio turnyro nugalėtojais tapo komanda iš Miroslavo „Bravo“, kuriai ir atiteko pagrindinis prizas – apsilankymas viename gražiausių Lietuvos kampelių „Harmony park’e“.

,,Bravo” komandą sudarė : Šarūnas Račkauskas, Martynas Dimša, Arūnas Plytninkas, Raimundas Tumosa, Donatas Bagdanavičius, Tomas Krunkaitis, Osvaldas Gavelis.

Vyko ir ,,snaiperio” (tritaškių mėtymo) konkuras, kurį laimėjo „Dainavos Kauko“ žaidėjas Mindaugas Pocevičius.

Organizatoriai dėkoja varžybų teisėjams Rimui Beruliui ir Arūnui Cibulskui.Už patalpas mokyklos direktorei Idalijai Šukevičienei ir visai administracijai. Taip pat Aušrai Maižiešienei už Lietuvos Nepriklausomybės dienos atkūrimopristatymą.

Nuoširdžiausia padėka rėmėjui  “Harmony park”.

 

 

Turnyro organizatorius Robertas Paliutis


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių