Darbą pradėjo naujas Valkininkų seniūnijos seniūnas Antanas Juknevičius

 Darbą pradėjo naujas Valkininkų seniūnijos seniūnas Antanas Juknevičius

Rūta Averkienė

Kovo 13-ąją, Valkininkų seniūnijoje dirbti pradėjo Varėnos rajono savivaldybės administracijos skelbtą konkursą laimėjęs seniūnas Antanas Juknevičius.

Su pirmąja darbo diena seniūną pasveikino, naujų iniciatyvų bei sėkmės dirbant Valkininkų seniūnijos labui palinkėjo Varėnos rajono savivaldybės meras Algis Kašėta ir administracijos direktorius Alvydas Verbickas.

Seniūnas A. Juknevičius pažymėjo, jog stengsis dirbti taip, jog seniūnija būtų pavyzdys kitoms.

„Valkininkų kraštas turtingas praeitimi, jame ir dabar gyvena daug kūrybingų ir veiklių žmonių. Norisi, kad seniūnija gyvuotų. Ieškosiu galimybių, kad joje atsirastų kuo daugiau smulkiojo verslo įmonių, kad gyventojai turėtų darbo ir galimybių užsidirbti. Manau, kad labai svarbu įsiklausyti į seniūnijos bendruomenių iniciatyvas, palaikyti jas ir stiprinti. Žinau, kad seniūnijos bendruomenės stiprios ir veiklios, tad drauge galėsime įgyvendinti gražių projektų, kurių dėka Valkininkų miestelis ir seniūnijos kaimai bus dar gražesni. Tuomet žmonės norės čia gyventi ir neišvažiuos kitur”,-sako naujasis seniūnas A. Juknevičius.

A. Juknevičius tuometinėje Kauno aukštesniojoje žemės ūkio mokykloje yra įgijęs agronomo specialybę, o M. Romerio universitete – teisės ir penitencinės veiklos bakalauro bei teisės magistro laipsnius.

Iki šiol jis dirbo Kauno apygardos probacijos tarnybos Savivaldybių probacijos skyriaus Varėnos rajono savivaldybės vyresniuoju inspektoriumi.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių