Evelina Krutulytė – jaunosios kartos renginių organizatorė iš Santaikos

 Evelina Krutulytė – jaunosios kartos renginių organizatorė iš Santaikos

21-ierių metų Evelina Krutulytė, bebaigianti Vilniuje studijuoti kūrybos ir pramogų industrijas, Alytaus r. Santaikoje balandžio 21-ąją jau trečiąjį kartą rengs “Protų mūšį”. Ekspromtu ėmėme ir ją trumpai pakalbinome:

Evelina, Santaiką puikiais renginiais nuo seno garsina Rasa, Juozas, Deivydas ir Romas. Matome, jog netrukus tu organizuosi “Protų mūšį”. Ar mes pamatysime čia ir penktąją pastovią renginių organizatorę? Kodėl tu tai darai?

Galima sakyti, kad renginių organizavimas ir užsiėmimas aktyvia veikla po truputį man tampa, kaip vienas iš laisvalaikio praleidimo būdų. Todėl tikėtina, kad stengsiuosi organizuoti renginius arba bent prisidėti prie jų. Organizavimas man suteikia galimybių labiau realizuoti save, įgauti daugiau įgūdžių ir patirties. Man labai svarbu, kad žmonės esantys mano aplinkoje taip pat įsitrauktų į įvairias veiklas, norisi suteikti daugiau galimybių turiningai praleisti laisvalaikį, pažinti aplinkos žmones, bendrauti bei bendradarbiauti tarpusavyje.

Koks numatomas “Protų mūšio” renginio formatas, kiek planuoji sulaukt komandų, iš kur ir koks galėtų būti dalyvaujančiųjų amžius?

Renginyje vyraus įvairių sričių klausimai, su skirtingais turais. Bus muzikinių, vaizdinių, loginio mąstymo reikalaujančių klausimų, taip pat klausimų žinioms patikrinti. Formatą papildys turas su kūrybiškomis užduotimis, o pertraukėlių metu vyks bendruomeniškumą skatinantys žaidimai. Planuoju sulaukti iki 6 komandų, bent 3 iš Santaikos ir kelios iš aplinkinių Alytaus rajono bendruomenių: Kumečių, Simno, Daugų ir pan. Komandoje gali dalyvauti įvairaus amžiaus žmonės. Tikėtina sulaukti tiek jaunimo, tiek ir vyresniųjų.

Kokius dar planuoji renginius Santaikoje? 

Santaikoje planuoju organizuoti daugiau renginių skirtų jaunimo aktyvumui skatinti: sportiniai, kultūriniai, intelektualiniai, pažintiniai renginiai. Norisi pritraukti kuo daugiau ne tik aktyvių bet ir pasyvių jaunuolių. Pati atstovauju Santaikos jaunimo neformalią iniciatyvinę grupę, todėl siekiu gerinti mūsų bendradarbiavimą ir vienas kito palaikymą. Todėl, manau dauguma santaikiškių mano veiklą palaiko. Jie visuomet maloniai padeda kuo tik gali, prisideda. Labai dėkinga tiek Santaikos kaimo bendruomenei už pagalbą, tiek jaunimui, kuris aktyviai įsijungia į veiklas ir išsako savo nuomonę. Tik taip galima judėti į priekį…

To ir linkime ir… iki susitikimo “Protų mūšyje”!

 

 

 

 


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių