Pivašiūnų gimnazijos 59-osios laidos abiturientams nuaidėjo paskutinis skambutis (foto)

 Pivašiūnų gimnazijos 59-osios laidos abiturientams nuaidėjo paskutinis skambutis (foto)

Besibaigiant gegužei tradiciškai abiturientus į paskutinę pamoką pakvietė paskutinis skambutis. Ši diena abiturientams buvo ir šventė, ir nerimas, nes į klases jie sugrįš jau tik trumpam. Tokia diena ateina kasmet, bet vis kitiems.

III gimn. klasės mokiniai sveikindami abiturientus linkėjo sėkmės ir kiekvienam padovanojo suvenyrinę keramikinę plunksną – mokslo ir žinių bei sėkmingo skrydžio simbolį, pirmokėliai įteikė atminimo dovanėles obuoliukus, simbolizuojančius gerovę, grožį ir tobulumą, pirmoji mokytoja L. Leškevičienė padalino savo ugdytiniams „laimės sagas“.

59-os laidos abiturientai dėkojo mokytojams už kantrybę, supratimą ir palaikymą, rodė filmą apie savo klasės išdaigas, filmuotame abiturientų testamente buvo parodyta, kas paliekama būsimai gimnazijos 60-tai laidai.

Abiturientus sveikino Pivašiūnų parapijos klebonas mons. dekanas Vincas Baublys, klebonas abiturientams ir jų auklėtojai Vilmai Sabaliauskienei įteikė po knygą ir rožančių. 59-os laidos auklėtoja linkėjo savo auklėtiniams ,,atrasti laiko sau…“. Gimnazijos direktorius Pranas Jauneika sveikindamas abiturientus kalbėjo: ,, Linkiu drąsiai eiti pasirinktu keliu, nepaisant, koks jis būtų vingiuotas ir nelengvas. Tikiu, kad niekada nepamiršite savo gimnazijos, būkite tikri, kad ir mes nepamiršime Jūsų, nes į Jus sudėtos viltys ir tikėjimas ateitimi. Linkiu tą šiandieninį švytėjimą akyse ir tikėjimą ateitimi neštis per visą gyvenimą. Visada išlikite šalies patriotais. Sėkmės Jūsų kelyje, ženkite drąsiai ir nesiblaškydami – svarbiausia, kad žinotumėte, jog esate savo kelyje, savo svajonių įgyvendinimo skrydyje.“

Gimnazistai atsisveikino su gimnazija ir draugais, dainuodami jai skirtas dainas ir didžiuodamiesi, kad jie – Pivašiūnų gimnazijos 59-os laidos abiturientai. 

 

 

Pivašiūnų gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Virginija Venčkauskaitė


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių