Paskutinio skambučio aidas Pivašiūnų gimnazijos ketvirtos klasės mokiniams

 Paskutinio skambučio aidas Pivašiūnų gimnazijos ketvirtos klasės mokiniams

Gegužės 30 d. gimnazijoje nuaidėjo Paskutinis skambutis pradinių klasių mokiniams. Į šventiškai paruoštą salę susirinko vaikų tėveliai, mokytojai, mokyklos vadovai.  Visi grožėjosi priešmokyklinės grupės ir 1-3 klasių mokinių paruošta programa, kurios metu mokiniai dainavo, šoko, deklamavo eiles. Ketvirtokai parodė šauniai paruoštą šokį, grojo įvairiais instrumentais.

4 klasės mokytoja Lina Leškevičienė  įteikė auklėtiniams atminimo dovanėles ir atsisveikindama sakė: ,,Taip ir gyvenome nuo vienos pamokos lig kitos, nuo rudens lig pavasario. Prieš ketverius metus tėveliai atvedė nedrąsius, susirūpinusius mažylius. O šiandien išleidžiu būrį ūgtelėjusių, išdykusių, šmaikščių, rūpestingų ketvirtokėlių. Buvo visko: džiaugėmės ir verkėme, draugavome ir pykomės, mokėmės ir išdykavome, šventėme ir keliavome… Nenusiminkite, ketvirtokai, išeinate netoli. Jūs visada būsite laukiami buvusioje klasėje.‘‘

                      Šventės pabaigoje mokiniai buvo apdovanoti padėkos raštais už labai gerą ir gerą mokymąsi bei aktyvų dalyvavimą klasės ir gimnazijos gyvenime.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Virginija Venčkauskaitė


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių