Meras A. Vrubliauskas jubiliatams linkėjo neatidėti gyvenimo rytdienai

 Meras A. Vrubliauskas jubiliatams linkėjo neatidėti gyvenimo rytdienai
Pirmąjį šių metų mėnesį Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas skyrė padėkas ir pasveikino 14 sukaktuvininkų, kurie yra aktyvūs visuomeninėje veikloje, atsidavę savo profesijai, dirba sąžiningai ir kruopščiai, padeda kitiems. „Dėkoju už visuomeninę veiklą ir gerą darbą, už pastangas kurti gražesnį gyvenimą savo aplinkoje, darbo kolektyve. Sausio mėnesį gimę esate žiemos vaikai, bet linkiu saulės jūsų gyvenimo kelyje, neblėstančios energijos, karštų jausmų ir šviesių minčių! Dalindami save kitiems, nepamirškite savęs, džiaukitės kiekviena gyvenimo diena. Neatidėkite nieko rytdienai, gyvenkite dabar“, – sveikindamas sukaktuvininkus, kalbėjo meras A. Vrubliauskas.

Jubiliatus taip pat pasveikino administracijos direktorė Gintarė Jociunskaitė, mero patarėja Dalia Paulauskaitė. Kartu su mero padėkomis įteiktos gėlių puokštės ir atminimo dovanos.

Padėkos įteiktos: Alytaus rajono savivaldybės priešgaisrinės apsaugos tarnybos ugniagesiams gelbėtojams Algiui Doškui ir Virgilijui Baranauskui – už sąžiningą, atsakingą darbą, gelbstint žmonių gyvybes ir turtą; Daugų seniūnijos gyventojai Felicijai Zubavičienei – už aktyvią kultūrinę veiklą, dalyvavimą Daugų moterų ansamblyje „Suvingio banga“; Butrimonių seniūnijos socialinių išmokų specialistei, Butrimonių seniūnaitijos seniūnaitei Gedvilei Jusienei – už sąžiningą ilgametį darbą, kasdienį rūpestį labiausiai pažeidžiamais seniūnijos gyventojais, visuomeninę ir kultūrinę veiklą; Alytaus rajono savivaldybės Greitosios medicinos pagalbos vairuotojui-pagalbiniam darbuotojui Romualdui Danilevičiui – už ilgametę tarnybą, sąžiningą, pasiaukojantį darbą, pagalbą pacientams ir kolegoms; Luksnėnų kaimo bendruomenės „Spindulys“ pirmininkui, Alytaus rajono savivaldybės Kultūros centro garso ir šviesos operatoriui Sauliui Belickui – už pagalbą seniūnijai ir kaimo žmonėms, bendruomenės telkimą, ilgametį ir stropų darbą Kultūros centre; Alytaus rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiūros centro gydytojui chirurgui Virgilijui Leketui – už nuoširdų ir atsakingą darbą, rūpinantis įstaigos pacientais; Daugų seniūnijos gyventojai Živilei Seiliuvienei – už aktyvią kultūrinę veiklą, dalyvavimą Daugų moterų vokaliniame ansamblyje „Vėrinys“.

Sausio mėnesį padėkos taip pat skirtos jubiliejus šventusiems: Jūratei Overaitytei, Alytaus rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiūros centro šeimos gydytojai, savivaldybės tarybos narei, – už ilgametį darbą savivaldybės taryboje, indėlį į rajono plėtrą, atsidavimą mediko profesijai, profesionalią pagalbą pacientams; Nijolei Valiukevičienei, Alytaus rajono savivaldybės administracijos Žemės ūkio skyriaus vyresniajai specialistei, – už ilgametį darbą, pagalbą rajono ūkininkams; Robertui Šerpenskui, Alytaus rajono savivaldybės administracijos Turto valdymo skyriaus vyriausiajam specialistui, – už sąžiningą darbą, nuoširdų bendravimą su kolegomis; Zitai Atmanavičienei, Alytaus rajono savivaldybės Butrimonių gimnazijos darbuotojai, – už ilgametį, kruopštų, sąžiningą darbą, rūpinimąsi gimnazijos edukacinėmis erdvėmis; Lietuvos ūkininkų sąjungos Alytaus skyriaus „Dzūkijos ūkininkas“ pirmininkui Mariui Gudaičiui – už aktyvų ir atsakingą atstovavimą Alytaus rajono ūkininkų interesams.

Mero padėka taip pat skirta į pensiją išleistai Zitai Sabaitienei, Alytaus rajono administracijos Punios seniūnijos darbuotojai, – už ilgametį, sąžiningą, kruopštų darbą, nuoširdų bendravimą ir pagalbą kolegoms.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių