Mero padėkos – greitosios medicinos pagalbos darbuotojams

 Mero padėkos – greitosios medicinos pagalbos darbuotojams

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas penktadienį apsilankė Greitosios medicinos pagalbos stotyje, bendravo su darbuotojais.

Asmeninio jubiliejaus – 60 metų sukakties proga meras A. Vrubliauskas pasveikino skubios medicinos pagalbos slaugos specialistę Danguolę Abramavičienę, įteikė jai dovaną. 

„D. Abramavičienė – labai darbšti, pareiginga, mėgstanti savo darbą ir mylinti žmones darbuotoja. Ji stengiasi visapusiškai padėti pacientui, yra gerbiama bendradarbių už taktiškumą, malonų bendravimą“, – taip medicinos pagalbos slaugos specialistę apibūdino Greitosios medicinos pagalbos stoties direktorė Jolita Gruzinskienė.

Alytaus rajono savivaldybės vadovas A. Vrubliauskas taip pat padėkojo 22-ejus metus Greitosios medicinos pagalbos stotyje dirbusiam paramedikui-vairuotojui Mindaugui Labukui. Įteiktoje mero padėkoje rašoma: „Jūsų atsakingumas ir profesionalumas padėjo ne vienam pacientui išsaugoti sveikatą, gal net ir gyvybę, o draugiškumas ir geranoriškumas kolektyve pelnė kolegų pagarbą. Dėkoju Jums ir linkiu kuo geriausios kloties gyvenime!“

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Nuotr. Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas pasveikino skubios medicinos pagalbos slaugos specialistę Danguolę Abramavičienę.

Savivaldybės vadovas Algirdas Vrubliauskas už 22-ejų metų sąžiningą darbą padėkojo paramedikui-vairuotojui Mindaugui Labukui.


Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių