2024 metų Alytaus rajono techninės apžiūros atlikimo grafikas traktoriams, savaeigėms ir žemės ūkio mašinoms bei jų priekaboms

 2024 metų Alytaus rajono techninės apžiūros atlikimo grafikas traktoriams, savaeigėms ir žemės ūkio mašinoms bei jų priekaboms

Gyventojai, norintys atlikti techninę apžiūrą traktoriams, savaeigėms mašinoms ir jų priekaboms, be iš ankstinės registracijos atvyksta į paskirtą vietą nurodytą grafike. Technika privalo būti techniškai tvarkinga ir švari. Taip pat privaloma turėti technikos registracijos dokumentą, vairuotojo pažymėjimą, galiojantį civilinės atsakomybės privalomojo draudimo liudijimą, už techninės apžiūros atlikimą sumokėtos nustatyto dydžio valstybinės rinkliavos kvitą.

Įmokas už techninės apžiūros paslaugų suteikimą (už traktoriaus, savaeigės mašinos techninę apžiūrą – 6,80 euro, už traktoriaus priekabos techninę apžiūrą – 5,50 euro) galima sumokėti AB „Lietuvos paštas“ pašto skyriuose, visuose bankų skyriuose, „Perlo“ terminaluose į Valstybinės mokesčių inspekcijos prie LR Finansų Ministerijos sąskaitą, nurodant įmokos kodą – 53033.

Taip pat primename, kad techninė apžiūra bus vykdoma pasibaigus grafikui, atvykstant į vieną iš nurodytų vietų. Tokia galimybe bus galima naudotis nuo rugpjūčio mėnesio iki sekančių metų grafiko patvirtinimo, iš anksto suderinus su Alytaus rajono savivaldybės Žemės ūkio skyriaus vedėjo pavaduotoju Žydrūnu Geležausku, tel. +370 672 64554 ir sumokėjus papildomą 9,90 euro mokestį tai būtų už traktoriaus, savaeigės mašinos techninę apžiūrą –9,9+6,80 euro, už traktoriaus priekabos techninę apžiūrą – 9,90+5,50 euro.

TRAKTORIŲ, SAVAEIGIŲ IR ŽEMĖS ŪKIO MAŠINŲ BEI JŲ PRIEKABŲ

2024 METŲ TECHNINĖS APŽIŪROS ATLIKIMO G R A F I K A S

Naujienos iš interneto

Rašyti komentarą

Daugiau straipsnių